banner-emailing

Beste vrienden van De Boomhuttenclub,


Om te beginnen hopen we dat jij en je familie gezond zijn en het in deze roerige en onzekere tijden goed maken.

Aankomende september is de Boomhuttenclub alweer twee jaar open. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we de goede modus hebben gevonden. Hoewel we dit jaar goed zijn begonnen, zijn we nog niet financieel bestand tegen de uitzonderlijke maar noodzakelijke maatregelen die onze regering heeft opgelegd. We hebben simpelweg te weinig vlees op de botten.

Onze huisbaas en investeerders zijn welwillend om ons te helpen en samen zoeken we naar gepaste oplossingen, maar dat is niet genoeg. Zonder jou heeft de Boomhuttenclub geen bestaansrecht. De club kan jouw steun hard gebruiken. Wil jij ons helpen?

Meld je dan nu alvast aan als nieuw lid of verleng je lidmaatschap voor het nieuwe seizoen. Deze is geldig tot en met 6 september 2021!

Prijs:
- 40 euro voor ouder(s) met 1 kind.
- 60 euro voor ouder(s) met 2,3,4,5,6, of nog meer kinderen.

Wanneer we weer opengaan nodigen we je uit voor de Clubdag. Je krijgt dan een daghap van ons aangeboden! Tevens is dit de aftrap van onze club maaltijd, die je daarna elke week kan komen eten of afhalen.
Extra voordelen voor onze clubleden:
  • Korting op de club maaltijd
  • Bij elke ApĂ©ro club (onze terugkerende borrel) een bordje bites per persoon
  • Geen dag lidmaatschap betalen voor je kind(eren)
  • Verjaardagen vieren bij ons
  • Mogelijkheid om elke week vers brood van Meneer Leffers te kopen
  • Willen de kinderen met oma, opa of de oppas naar de Boomhuttenclub? Dat kan met hetzelfde lidmaatschap, op vertoon van de penning.
impressie-de-boomhuttenclub-05
TIP: Trakteer iemand op een lidmaatschap of een kadokaart!

Doneer
Draag je de club een warm hart toe? Je kunt ons ook steunen d.m.v. een donatie.

Over De Boomhuttenclub
Geld is nooit onze drijfveer geweest. Sterker nog, met de Stichting Sleipnir als gemeenschappelijke stille vennoot, werken we met ondernemers uit 9 andere bedrijven samen zonder dat we privévermogen opbouwen. Het bedrijfsvermogen wordt ingebracht door de Stichting Sleipnir en dient als voertuig voor de ondernemerscapaciteiten van de betrokken ondernemers. We beschouwen de Boomhuttenclub niet als persoonlijk eigendom en kunnen ons daarmee volledig richten op het leveren van kwalitatief hoogstaande producten en diensten aan onze gasten.

We hopen dat jij ons wilt steunen en op deze manier een persoonlijke bijdrage levert aan het voortbestaan van de Boomhuttenclub!

Kijk voor alle info op www.deboomhuttenclub.nl
Met grote dank aan Tjeerd Hoppenbrouwers!Lieve groeten en alvast hartelijk dank voor je tijd en aandacht

Elske, Bob, Ruben en Raban

impressie-de-boomhuttenclub-03
Je krijgt deze nieuwsbrief, omdat je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.Wil je niet meer als eerste op de hoogte gehouden worden dan kan je hier onder jezelf uitschrijven.

Uitschrijven | Abonnement beheren
De Boomhuttenclub CV
Boekhorststraat 47 2512CM Den Haag
info@deboomhuttenclub.nl
MailPoet