banner-emailing

Beste vrienden van De Boomhuttenclub,

Wat leuk dat jullie je hebben ingeschreven voor onze nieuwsbrief en op de hoogte gehouden willen worden van onze activiteiten. Ruim twee jaar geleden stuurden wij een plan in voor het oude Broekenhuispand in de Boekhorststraat gelegen in het oude centrum van Den Haag. De Boomhuttenclub is als winnaar uit de bus gekomen. Hier startte ons waanzinnige avontuur. Inmiddels is de renovatie van het pand in volle gang en hopen wij eind januari te kunnen beginnen met het bouwen van het horeca-interieur en de speelplek.

Wat is De Boomhuttenclub?

De Boomhuttenclub wordt de 'hotspot' voor mensen met jonge kinderen. Een tweede huis waar je zelf even tot rust kan komen met een hapje en een drankje en waar de kinderen graag willen spelen. Kindermenu’s maken plaats voor 1,5 porties en er is even tijd voor een goed gesprek of de krant. Boomhutten, touwladders, glijbanen, kopjes koffie en een ware limobar in hartje Den Haag! Raban zal de dagelijkse leiding hebben en Kim zorgt voor de publiciteit en de activiteiten.

boomhutten-3

Wat verstaan we onder duurzaam?

Tijdens de zoektocht naar mooie, binnenspeeltuinen, kwamen we erachter dat deze schaars zijn. Er is weinig te vinden in natuurlijke kleuren, bestaande uit natuurlijke materialen. Ons doel was niet alleen een mooie maar ook zo duurzaam mogelijke binnenspeeltuin te ontwerpen. Deze missie is inmiddels geslaagd.

Wij streven er naar om de zaak zo eerlijk en zo bewust mogelijk te draaien. Naast de materiaalkeuze heeft Steadion het dak beschikbaar gesteld voor zonnepanelen, gaan we uiteraard elektrisch koken en investeren we in een duurzame instalatie om het pand te verwarmen. De producten die we verkopen zijn biologisch of bewust.
boomhutten-4

Wil je clublid worden?

Het ontwerp ligt klaar en het wordt een prachtige duurzame speelplek, bestaande uit hout, staal en touw in Scandinavische kleuren. Aan dit mooie ontwerp hangt ook een prijskaartje. Voor het horeca gedeelte zijn de financiën zo goed als rond maar voor de speelplek is €125.000 nodig om het ontwerp te kunnen realiseren. Daarom vragen wij jullie hulp. Speciaal voor de nieuwsbrieflezers bieden we als eerste deze actie aan. Een week later zal ook bij het grote publiek de vraag uitgaan. Wij zoeken mensen die het letterlijke fundament van De Boomhuttenclub willen worden. Dit kan op 2 manieren.

Allereerst voor een bijdrage van €250 ben je levenslang clublid en betaal je nooit meer entrée voor het spelen. Handig als je even snel een kopje koffie komt drinken samen met je kind. Daarnaast krijg je als eerste uitnodigingen voor speciale gebeurtenissen zoals de nu al legendarische nieuwjaarsbrunch. Dit geweldige aanbod geldt tot 15 november 2017 daarna is de €250,- een jaarlidmaatschap.

Ten tweede kun je ook helpen door te investeren in een vorm van een lening. Je leent een bedrag aan De Boomhuttenclub dat aan het eind van de afgesproken looptijd wordt terugbetaald. Het bedrag en de looptijd kun je zelf aangeven. Ook kun je ervoor kiezen de opgebouwde rente uit te laten keren in een koffie en speeltegoed. Het percentage kan dan oplopen tot 5,50%
tarieven-de-boomhuttenclub
Samen bouwen we De Boomhuttenclub. Ben jij ons nieuwe clublid, fundament, rots in de branding of steuntje in de rug?

Clublid word je zo:
Maak €250 over op rekeningnummer NL87TRIO0338717137 t.n.v. De Boomhuttenclub onder vermelding van clublid + emailadres zodat we contact met je kunnen opnemen.

Wil je investeren door middel van een lening?
Neem contact met ons op door een email te sturen naar raban@deboomhuttenclub.nl of bel Raban op 06-24830402.

Groeten,
Raban Josemans & Kim Slabbers
MailPoet